Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης προελαύνει στα FM της Θεσσαλονίκης

 

 Εντοπίσαμε τον Δημήρη Θεοδωρίδη στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι ένας πολύ παλιός ραδιοφωνικός παραγωγός, και εχει γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης από την εποχή των ερασιτεχνικών ραδιοφωνικών σταθμών.Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε,οτι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι ενεργός,και κάνει μιά πολύ πετυχημένη εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό City International.

  Ισως είναι ο τελευταίος που έχει μείνει από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς,που επιμένει στο καλό ελληνικό τραγούδι. Αυτό που τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό της Θεσσαλονίκης είναι οτι ποτέ δεν παρέκλινε απο τις αρχές του,και ποτέ δεν ακολούθησε την μόδα. Έκαστος στο είδος του,και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στο καλό ελληνικό τραγούδι.Ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός παραγωγός,εχει δώσει μεγάλους αγώνες για την ελευθερη ραδιοφωνία στα μέσα της δεκαετίας του 80,τότε που όλα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά.Είναι από τους παραγωγούς που κατάφερε να μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενιές,το καλό ελληνικό τραγούδι.Εχει εναν δικό του ξεχωριστό τρόπο να διαπερνάει τα μηνύματα του,μέσα από τις μουσικές του επιλογές.


 Τώρα που τον εντοπίσαμε θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του,για να μας δώσει μία συνέντευξη και να μιλήσουμε εφ όλης της ύλης για τα παλιά,αλλά και για την σημερινή κατάσταση της ραδιοφωνίας.Μπορείτε να τον ακούτε καθημερινά από τον Citi International 106,1 12.00 με 3.00 το μεσημέρι στην εκπομπή με τον τίτλο ((Αναπολώντας το παρελθόν)).

Top