ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ       ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΛΑΣ    ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ CHAT ΜΕ ΦΛΑΣ

Chat room

1) Ο χρήστης οφείλει να συμπεριφέρεται σύμφωνα με τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και όχι με τρόπο υβριστικό, συκοφαντικό ή παράνομο.

2) Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν αποδέχονται ούτε υιοθετούν σε καμμία περίπτωση οποιαδήποτε μυνήματα ή οποιεσδήποτε απόψεις εκφράσει ο χρήστης στο chat room.

3) Ο χρήστης έχει την ευθύνη για το περιεχόμενο των συνομιλιών που αναρτά στο chat room καθώς το Pame.gr δεν μπορεί να ελέγχει το περιεχόμενο.

4)Απαγορεύεται η είσοδος ανηλίκων κάτω των 18 ετών χωρίς την συγκατάθεση των γονέων. Εάν ανήλικος κάτω των 18 ετών χρησιμοποιήσει το chat room χωρίς την συγκατάθεση των γονέων, οι διαχειριστές δεν φέρουν καμμία ευθύνη.

5) Απαγορεύεται η διαφήμιση με οποιοδήποτε τρόπο και η δημόσια αναγραφή συνδέσμων ανταγωνιστικών sites.

6) Η χρήση του chat room προϋποθέτει την αποδοχή των παραπάνω εκ μέρους του χρήστη.

Κανόνας 1ος:

Απαγορεύεται να αντιγράφετε και να μεταφέρετε στο κεντρικό δωμάτιο αυτά που σας γράφει κάποιος χρήστης σε ιδιωτική συνομιλία. Οι συνομιλίες αυτού του τύπου αποτελούν προσωπικό δεδομένο.

Οι διαχειριστές (moderators) έχουν το δικαίωμα μετά από μία τέτοια ενέργεια να αποβάλλουν το χρήστη από το chat.

Κανόνας 2ος:

Απαγορεύονται οι κάθε είδους βωμολοχίες, προσβολές, και γενικά οι συζητήσεις ανήθικου περιεχομένου.

Κανόνας 3ος:

Απαγορεύεται αυστηρά η προσβολή η βωμολοχία ο ρατσισμός και η καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων

Κανόνας 4ος:

Απαγορεύονται οι παρατηρήσεις και υποδείξεις από τους χρήστες στους διαχειριστές όταν αυτοί αποβάλλουν κάποιον χρήστη από το chat. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να αποβάλλουν κατά την κρίση τους κάποιον και αν υποπέσουν σε λάθος αποβολές αυτό θα το κρίνουν οι admininstrators του pame.gr .

Κανόνας 5ος:

Χρήστες κάτω των 18 ετών απαγορεύεται να κανουν είσοδο στο chat και αν μπουν με παραπλανητικό τρόπο,θα κάνουν χρήση των υπηρεσιών με δική τους ευθύνη

Κανόνας 6ος

Απαγορεύται η διοργάνωση μαζικών συναντήσεων των user χωρίς την εγκριση του pame.gr.Όποιος user εντοπίζετε να προσπαθεί να διμιουργήσει μαζικές συναντήσεις χωρίς την εγκριση του pame.gr θα διαγράφετε απο το chat.Η δημιουργία μαζικών συναντήσεων μπορεί να υποκρύπτουν δόλο..όπως παιδεραστία κερδοσκοπία κ.π.α..Το pame.gr με τον κανόνα αυτό θέλει να προστατέψει τυχον ανηλικους user η users νεαρής ηλικίας, και να αποτρέψει επίδοξους κερδοσκόπους που θέλουν να επωφεληθούν την παρέα  την φιλία, και τις γνωριμίες που μπορεί και προσφέρει το chat.

 

Διαβάστε επίσης

Top