Μπες με android tablet ή κινητό στο chat

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ! Τώρα μπορείς να μπεις στο chat του Pame.gr με κινητό ή τάμπλετ. Κατέβασε στην android συσκευή σου τον Puffin web browser και ξεκίνα ατελείωτο chatting από το τάμπλετ ή το κινητό σου. Πάτησε στο λίνκ για να κατεβάσεις τον browser. Pame chat android mobile

Καλώς ήρθες στο ανανεωμένο Pame chat.Στο νέο μας chat θα βρείς πολλές καινούργιες λειτουργίες.Μπορείς να μπείς και χωρίς εγγραφή,αλλά δεν θα έχεις την δυνατότητα να γράφεις στο κεντρικό δωμάτιο.Μπορείς όμως να γράφεις πριβε.Στο ανανεωμένο Pame chat έχεις την δυνατότητα να συνομιλήσεις με κάμερα και μικρόφωνο με όποιον χρήστη θέλεις.

Χρήσιμες βοήθειες

Στο νέο chat μας υπάρχουν πολλά πράγματα που θα κάνουν το chatting σας πολύ πιο απολαυστικό.Για να απαλλαγείτε από χρήστες που σας ενοχλούν πριβέ,μπορείτε να ορίσετε εσείς ποιοί θα μπορούν να σας στέλνουν πριβέ μήνυμα.Μπορείτε να δώσετε δικαίωμα μόνο στους φίλους σας με τους οποίους γίνεσται φίλοι,οπως ακριβώς και στο facebook, η μπορείτε να απομονώσετε εντελώς τα πριβέ μηνύματα οποτετο θελήσετε.


Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα μικρόφωνο, και κάποιες άλλες λειτουργίες του chat θα πρέπει να είστε VIP PREMIOUM χρήστης,και αυτό γίνεται,όταν αποκτάτε πόντους.Πόντους μπορεί να σας στείλει ο οποιοσδήποτε χρήστης,αρκεί να έχει πόντους στον λογαριασμό του.Κι εσείς μπορείτε να στείλετε και να δωρίσετε τους πόντους σας σε άλλο χρήστη, εφόσον το επιθυμείτε.Πόντους μπορείτε να αγοράσετε από τα διάφορα πακέτα που βρίσκονται μέσα στο chat με Paypal.Στο πρώτο πακέτο μπορείτε να κάνετε αγορά 10 πόντων με τιμή 1.00 ευρώ.

 

loading...
Top
xmlns:og="http://ogp.me/ns#" xmlns:fb="http://ogp.me/ns/fb#"