Οροι χρήσης

Κανόνες λειτουργείας του chat

Ο χρήστης του chat ενημερώνεται με τους όρους χρήσης και φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για το περιεχόμενο που προσθέτει και τις πληροφορίες που μοιράζεται. Το Pame.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη σε περιπτώσεις υποκλοπής προσωπικών στοιχείων χρηστών από τρίτους. Επίσης δεν παρεμβαίνει στο περιεχόμενο των πληροφοριών που αναρτούν οι χρήστες του και συνεπώς δεν φέρει ευθύνη για τις on-line αναρτήσεις.

Συμφωνείτε οτι

Ο χρήστης του chat οφείλει να συμπεριφέρεται σύμφωνα με τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και όχι με τρόπο υβριστικό, συκοφαντικό ή παράνομο.

Συμφωνείτε οτι

Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν αποδέχονται ούτε υιοθετούν σε καμμία περίπτωση οποιαδήποτε μυνήματα ή οποιεσδήποτε απόψεις εκφράσει ο χρήστης στο Chat Room.

Συμφωνείτε οτι

Ο χρήστης έχει την ευθύνη για το περιεχόμενο των συνομιλιών που αναρτά στο Chat Room καθώς το Pame.gr δεν μπορεί να ελέγχει το περιεχόμενο.

Συμφωνείτε οτι

Απαγορεύεται η είσοδος ανηλίκων κάτω των 18 ετών χωρίς την συγκατάθεση των γονέων. Εάν ανήλικος κάτω των 18 ετών χρησιμοποιήσει το Chat Room χωρίς την συγκατάθεση των γονέων, οι διαχειριστές δεν φέρουν καμμία ευθύνη.

Συμφωνείτε οτι

Απαγορεύεται η διαφήμιση με οποιοδήποτε τρόπο και η δημόσια αναγραφή συνδέσμων ανταγωνιστικών sites.

Συμφωνείτε οτι

Το Pame chat μπορεί να αναστείλει να διακόψει η να διαγράψει τον λογαριασμό σας, χωρίς καμμία προειδοποίηση.

Συμφωνείτε οτι

Απαγορεύεται να αντιγράφετε και να μεταφέρετε στο κεντρικό δωμάτιο αυτά που σας γράφει κάποιος χρήστης σε ιδιωτική συνομιλία. Οι συνομιλίες αυτού του τύπου αποτελούν προσωπικό δεδομένο.

Συμφωνείτε οτι

Απαγορεύονται οι κάθε είδους βωμολοχίες, προσβολές, και γενικά οι συζητήσεις ανήθικου περιεχομένου,μίσους,προσβολή θρησκείας, η καταγωγής.

Συμφωνείτε οτι

Απαγορεύονται οι παρατηρήσεις και υποδείξεις από τους χρήστες στους διαχειριστές όταν αυτοί αποβάλλουν κάποιον χρήστη από το Chat. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να αποβάλλουν κατά την κρίση τους κάποιον και αν υποπέσουν σε λάθος αποβολές αυτό θα το κρίνουν οι Admininstrators του Pame.gr .

Συμφωνείτε οτι

Χρήστες κάτω των 18 ετών απαγορεύεται να κανουν είσοδο στο chat και αν μπουν με παραπλανητικό τρόπο,θα κάνουν χρήση των υπηρεσιών με δική τους ευθύνη.

Συμφωνείτε οτι

Απαγορεύται η διοργάνωση μαζικών συναντήσεων των user χωρίς την εγκριση του Pame.gr.Όποιος User εντοπίζετε να προσπαθεί να διμιουργήσει μαζικές συναντήσεις χωρίς την εγκριση του Pame.gr θα διαγράφετε απο το Chat.Η δημιουργία μαζικών συναντήσεων μπορεί να υποκρύπτουν δόλο..όπως παιδεραστία κερδοσκοπία κ.π.α..Το Pame.gr με τον κανόνα αυτό θέλει να προστατέψει τυχον ανηλικους User, η User νεαρής ηλικίας, και να αποτρέψει επίδοξους κερδοσκόπους που θέλουν να επωφεληθούν την παρέα την φιλία, και τις γνωριμίες που μπορεί και προσφέρει το Chat.Για να μην γίνουμε παρεξηγίσιμοι,αναφερόμαστε μόνο στις μεγάλες συναντήσεις οι οποίες οφθαλμοφανέστατα φέρουν δόλο,με σκοπό την κερδοσκοπία,και όχι σε κάτι άλλο.Ο χρήστης που θα φέρετε ως υποκινητής τέτοιον ενεργειών θα διαγράφεται απο το τσατ.Εξω από το τσατ μπορεί να διοργανώσει ότι θέλει και να κάνει ότι του αρέσει με δική του ευθύνη.

Συμφωνείτε οτι

Το Pame chat συνεργάζεται με τις αρχές του Ελληνικού