Κανόνες για τους moderators διαχειριστές του chat


Οδηγίες προς τους moderator

Φυσιογνωμία διαχειριστή

Τον διαχειριστή του chat pame.gr θα πρέπει να τον διέπει μια ιδιαίτερη συμπεριφορά

Α. Θα πρέπει να είναι ευγενικός

Β. Να βοηθά τους χρήστες νέους ή παλιούς σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην εφαρμογή του chat (υπάρχουν βοήθειες αναρτημένες που καλύπτουν κάτι που δε θα γνωρίζετε)

Γ. Θα πρέπει να είναι ανεκτικός ως κάποιο σημείο το οποίο οριοθετείτε βάση των κανόνων πιο κάτω.

Δ. Να μη μπλέκει τα προσωπικά του με την «δύναμη» του moderator.

Δεν ξεχνάμε ότι και οι διαχειριστές είναι χρήστες και μπαίνουν για διασκέδαση στο chat αλλά δεν ξεχνάμε επίσης ότι ουσιαστικά αντιπροσωπεύουν το chat pame.gr

Κανόνεςλειτουργίας διαχειριστή

 

Απαγορεύετε η κατάχρηση της «εξουσίας». Ο διαχειριστής δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το αξίωμα του μέσα στο chat για να επιβληθεί σε κάποιον για προσωπικούς λόγους ή λόγους διάθεσης του.

    Όχι στα άσκοπα ban. Βan γίνετε μόνο για τους εξής λόγους:

α) Όταν ένας χρήστης βρίζει χυδαία στο κεντρικό δωμάτιο

β) Όταν ένας χρήστης προσβάλει άλλους χρήστες στο κεντρικό δωμάτιο εφόσον ακολουθήσει προειδοποίηση με kick

γ) Σε περίπτωση που σας ενημερώνουν ότι στέλνουν link ανταγωνιστικά αν δεν είναι admin μέσα κάνετε ban και κρατάτε το όνομα του χρήστη όποτε αν ξαναμπεί ταυτόχρονα με κάποιον admin τον ενημερώνετε για forever.

Δεν κάνουμε ban

α) για προσωπικούς λόγους (επειδή κάποιος την έπεσε, πείραξε, ενόχλησε το flirt μας)

β) όταν μας βρίζουν ή βρίζουν άλλους χρήστες prive εκεί τους παραπέμπουμε στο ignore ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ.

γ) όταν μπαίνουν με πρόστυχα ονόματα ή φωτογραφίες κάνουμε πρώτα 2 προειδοποιητικά kick για αλλαγή και αν δε συμμορφωθεί γίνετε ban.

δ) όσο αφορά τα κεφαλαία στο κεντρικό δωμάτιο κάνουμε την παρατήρηση στο room αν δεν συμμορφωθεί γίνετε πάλι kick και αν πάλι όχι τότε γίνετε ban

ε) όταν μας μιλάνε χυδαία στο prive απλά ignore

6ωρο ban θα γίνετε μόνο στην περίπτωση που βρίσει κάποιος χρήστης στο room ειδάλλως το ban που θα δίνουν οι moderator θα είναι 1ώρα.

Σε περίπτωση που παρατηρείτε ότι ένας χρήστης βρίζει επανειλημμένα στο room τότε απευθύνεστε στον admin για forever.

    Οι ανήλικοι μπαίνουν με δική τους ευθυνη,και καμμία ευθύνη δεν φερει ο ιστότοπος.Παρόλα αυτά για λόγους πολιτισμού,καλό θα ηταν να συμβουλευουμε τους ανηλικους με ευγενικό τρόπο,οτι δεν πρέπει να εισέρχονται στο chat.

    Όταν γίνετε spam στο room (δηλαδή ένας χρήστης ρίχνει μικρά και συνεχόμενα μηνύματα στο room με κείμενα ή φατσούλες ) τον προειδοποιούμε με kick και μετά αν συνεχίσει πάλι ban.

    Οι moderators απαγορεύετε να έρχονται σε αντιπαράθεση για ένα λειτουργικό θέμα κυρίως και καλό θα ήταν ούτε για προσωπικό στο κεντρικό δωμάτιο. Ότι διαφορά υπάρχει θα λύνετε prive και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρνουν τότε θα απευθύνονται στον admin

    Όταν αντιλαμβάνεστε μια λογομαχία – κόντρα μεταξύ 2 χρηστών (για προσωπικούς λόγους) στο κεντρικό δωμάτιο δεν θα παίρνετε το μέρος κανενός και θα τους παραπέμπετε να συνεχίσουν πριβέ. Σε περίπτωση που δεν συμμορφώνονται στο επόμενο 5λεπτο θα γίνετε ban για 1 ώρα όποιος χρήστης και να είναι.

 

 

Διαβάστε επίσης

loading...
Top