Το πανίσχυρο Playstation 4 pro θα είναι σαν υπολογιστής

 

Σε συνέντευξή του που έδωσε στην Guardian ο Andrew House, επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment, δήλωσε πως το PS4 Pro μπορεί να αποτρέψει τους παίκτες από το να αφήσουν την κονσόλα της και να πάνε σε PC.

Σύμφωνα με τον ίδιο λόγω της μεγάλης διάρκειας κύκλου ζωής στις κονσόλες, τα παιχνίδια μπορεί να αρχίσουν να φαίνονται πιο παλιά, κάτι που θα μπορούσε να κάνει τους gamers να στραφούν στα PC για καλύτερη ποιότητα γραφικών. Ο Andrew House δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είδα κάποια δεδομένα που με επηρέασαν πραγματικά. Έδειχναν ότι λόγω του μεγάλου κύκλου ζωής στις κονσόλες, οι παίκτες που ήθελαν την καλύτερη εμπειρία γραφικών θα ξεκινήσουν να μεταβαίνουν σε PC».

O House συνέχισε λέγοντας ότι ήθελαν να να κρατήουν τους gamers στο οικοσύστημά μας δίνοντάς τους την καλύτερη και υψηλότερη ποιότητα, γι αυτό προέκυψε το PlayStation 4 Pro: «We wanted to keep those people within our eco-system by giving them the very best and very highest [performance quality]. So the net result of those thoughts was PlayStation 4 Pro – and, by and large, a graphical approach to game improvement».

Top